2. b i Botanisk Have

15 glade børn fra 2.b i Botanisk Have, hvor vi lavede plantestiklinger, tegnede blomster og pressede blomster til et herbarium. Der var masser af egern i haven og nogle af os så skildpadder. Det var en rigtig god dag, og vi har alle sammen fået små planter med hjem eller givet dem til klassen

Vi elsker sand

1.x har nogle rigtigt gode frikvarterer lige for tiden. De leger allesammen rigtigt godt med hinanden og forleden dag, blev de enige om at bygge en boldbane i den store sandkasse på hjørnet. Det har bredt sig. Så nu er der flere og flere elever, der bygger boldbaner eller flotte figurer i sandet.

Uhmm....Æblemost

1.x var i sidste uge på tur til Kongelunden, hvor de lærte at lave rigtig gammeldaws æblemost i en rigtig gammeldaws" æblemosemaskine". Vi fik ca 0,75 cl æblesaft ud af to 10 liters murerspande fyldt med æbler. Forskellen på æblemost og æblejuice er at æblejuicen, den som man køber i dagligvarebutikkerne, er tilsat en masse vand og sukker og derfor ikke må kaldes for æblemost.

Skoleborgmesteren på besøg

Fredag havde skolen fornemt besøg af Børne og ungdomsborgmester Pia Allerslev. Fredag var der nemlig trivselsdag på skolen, hvor eleverne snakkede medborgerskab, som er et af Sundbyøster Skoles fokusspunkter, og eleverne skulle også samtidig vælge nye elevrødder til  det kommende elevråd. Borgmesteren var bl. a. rundt i de forskellige klasser for at  høre valgtaler fra de opstillede elevrådskandidater.

Læsere i verdensklasse

Sidste år deltog daværende 1. klasser i et læseprojekt på SUØ, Læseføl.
Det gik rigtig fint, og eleverne blev dygtige læsere og klarede div. læsetest meget flot....(.Læs hele gistorien ved at klikke på billedet.)

Valg til elevrådet

Eleverne på skolen valgte elevrødder til det kommende elevråd i fredags. Udover selv valghandlingen blev der også talt om bl. a medborgerskab, som er et af skolen fokuspunkter.