• 24-05-2016
    08:45-09:30
    Elevrådsmøde · 0U · 0V · 0X · 0Y · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 2C · 2M · 3U · 3V · 3X · 4U · 4V · 5M · 5U · 5V · 6U · 6V
  • 25-05-2016
    14:30-20:30
    Skolehjemsamtaler 1.c forår 2016 · 1C
  • 26-05-2016
    17:00-20:00
    Klassefest 0U · 0U
  • 27-05-2016
    11:00-12:30
    Karamelkast på HVS · 6V · 4U · 4V · 6U · 5V · 5U · 5M

Rejsegilde

Mandag kl. 13.00 var hele skolen samlet til rejsegilde på vores nye skolebygning. Der blev holdt taler og sagt tillykke fra såvel officiel side som fra vores egen skoleleder. Herefter skulle eleverne tilbage til skolen, hvor alle fik en dejlig kølig is fra HJEM IS bilen, som var blevet bestilt til skolen i samme anledning. Samtidig på byggepladsen kunne håndværkere, arkitekter mm. spise sig en rød pølse med tilbehør, som er sædvane ved den slags lejlligheder.

(Se billederne her til venstre)

Invitation til rejsegilde på Sundbyøster Skole

Om- og udbygningen af Sundbyøster Skole tager form og derfor inviteres der til rejsegilde på den nye skolebygning mandag den 23 maj kl. 13-14. Indgang ved byggepladskontoret overfor Grækenlandsvej 27 (se markeringen på billedet)

• Byggeri København byder velkommen
  • Børne- og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, Skoleleder Steen Højstrøm samt sagens Arkitekt og Entreprenør hoder tale
  • Herefter vil der være forfriskninger og mulihed for at besigtigelse af den nye skolebygning

Skolebal for fuld udblæsning

(Billedet til venstre) Så fik vi skudt den helt store fest i gang. Årets skolebal løb af stablen tirsdag den 3. maj med 250 glade elever i fine kjoler, jakkesæt, balsko og ditto tasker. Den røde løber var rullet ud og ledte de 250 elever frem til den store "port" i balsalen. Præcis kl. 18.00 gik porten op og ind trådte de nok så flot påklædte elever til - velnok - årets største fest på Sundbyøster Skole. Traditionen tro optrådte eleverne for hinanden og billedet viser Prapsi fra 5M, som optrådte med en flot nepalesisk dans. Se alle billederne fra skoleballet i SKOLENS FOTOALBUM/SKOLEBAL 2016  på forældre- og elevintra

Nye elevmæglere

(Billedet herunder) Her ser du de nye elevmæglere fra 5. klasse. Elevmæglerne har været igennem et 4 uger langt kursus, hvor de har lært, hvordan man håndterer konflikter blandt elever, og hvilke redskaber man kan bruge for at løse konflikter eleverne imellem. De glæder sig alle til at tage fat på opgaven og være med til, at eleverne på Sundbyøster Skole trives i deres dagligdag på skolen.

Lærermorgensang

Den 4. maj samledes alle skolens elever i gården til fælles morgensang. Steen Højstrøm fortalte ganske kort om, hvad der skete den 4. maj 1945 og også om, at vi skal huske, at sætte tændte lys i stager i vinduet netop den 4. maj om aftenen, for at mindes det glade budskab om, at Danmark atter var frit efter 5 forbandede år. For en gang skyld var det lærerne, der denne gang optrådte for eleverne og det gjorde de med sangen "I Danmark Er Jeg Født"

På besøg i Finansforbundet

(Billedet herover)
3.V var torsdag den 28/4 blevet inviteret med på arbejde i Finansforbundet. Her fik de fortalt hvordan man bruger matematikken ude på arbejdsmarkedet, og så mange eksempler på hvor fedt matematik er og hvad det kan. Indimellem kom der små quizzer så de også selv fik arbejdet med det. Børnene fik en rigtig god kobling mellem matematik og arbejdsmarkedet. Vi sluttede dagen af med en rundvisning derinde og nød udsigten helt over til Tivoli. Tak til Lasse - Villads far - for at invitere os

Torsdag d. 21. april afholdte 2.b bedsteforældre-dag

21/4

(Billedet til højre) Torsdag d. 21. april afholdte 2.b bedsteforældre-dag og dagen begyndte i nutidens skole, hvor eleverne ud fra makkerlæsning viste eksempler på tandemlæsning, at læse mellem linjerne, udtryksfuld oplæsning og brugen af fartkort. Bedsteforældrene fik også et indblik i forskellige nyttige træningssites på ipad'en.
Derefter "rejste" 2.b tilbage til en skoledag i 50'erne/60'erne. Der blev fortalt mange spændende historier af bedsteforældrene om, hvordan man blev undervist dengang, hvad man legede i frikvartererne, at lærerne godt måtte slå eleverne, skolemaden m.m.
2.b blev også undervist i skrivning, morgensang og hvordan man skulle stå, når læreren kom ind i klassen.
Alle havde en dejlig og meget lærerig dag

Læsevenner

26/4

0.x og 2.a har de sidste 3 onsdage haft "min læseven" på programmet. 2.a kommer ned til os og læser højt, og 0.x lytter og stiller spørgsmål. 2.a opfordrer til at 0'erne læser højt og fortæller dem om læsestrategier. De snakker også om bogstavslyde, vokaler og konsonanter. Vi fortsætter "min læseven",  fordi børnene får så meget ud af det. Samtidig med, at børnene lærer af hinanden, får de også en hyggelig social oplevelse.

Ingen aktuelle opslag

Én etage mere

18/4 2016

(Billedet herover) Så er der bygget endnu en etage på den nye skolebygning. Nu kan man rigtigt fornemme, hvordan vores nye skolebygning  kommer til at tage sig ud. Vi glæder os til at tage den nye bygning i brug i 2017