NRK besøger SUØ

Tirill fra SuperNytt (det norske svar på TV Ultra) besøger SUØ omkring lektiecafé.

Se klippet her (Klik på PLAY pilen i venstre side af billedet af TIRILL for at se klippet. SUØ´s omtale begynder ca. 7 min inde i klippet)

Morgensang afholdes igen i P-salen

M-klasserne stod for premieren på morgenssangen, som nu igen bliver afholdt i P-salen. Fremover vil alle skolens elever samles i P-salen til de fælles morgensangsdage.

Pirateri på Sundbyøster Skole

3. klasserne opførte teaterstykke om en Pirat der bliver gift med den eneste ene,opgiver sin piratkarriere, får 23 børn og ender med at optræde som vaskeægte smørtenor på det Kgl.Teater.

Solformørkelse

Eleverne var klar men det var solen ikke

Nyhed billede
Fredag kl. 10.45 tog mange af skolens elever opstilling i skolegården for at være klar til at se solformørkelsen. Eleverne blev dog slemt skuffede, da solen gemte sig bag et massivt skydække og de kun kunne se deres "egne øjne", som spejlede sig i de - af Tue - til begivenheden specielt indkøbte solbriller. Kl. 10.55 var det hele overstået og eleverne gik noget skuffet tilbage til deres klasser.

Den sidste totale solformørkelse der kunne ses i Danmark var den 28. juli 1851, og den næste totale solformørkelse i Danmark sker først den 25. maj 2142. Hvis man vil se totale solformørkelser bliver man derfor nødt til at rejse ud i verden.

Det næste man kan se i Danmark, er den partielle solformørkelse den 20. marts 2015.
    Søren Bøgelund Østed den 26-03-2015
    Kære alle,

Velkommen til vores nye hjemmeside.

Sundbyøster Skole vil gerne ønske alle en rigtig dejlig påskeferie. Vi ses igen tirsdag den 7. april.