Tøndepyntning

Så er forberedelserne i fuld gang til fastelavn. Eleverne på skolen er nu i fuld gang med at pynte deres fastelavnstønder, så de er klar til det store fastelavnsslag på fredag i næste uge. Her er det eleverne i 5.u, der arbejder sammen om tønden.

FASTELAVN

Kære alle,

Fredag slår vi katten af tønden på skolen og vi opfordrer naturligvis til, at alle børn kommer udklædte i skole. Hvis I ikke har mulighed for at finde noget tøj til udklædning derhjemme, findes der på kontorgangen en kasse med udklædningstøj, som man frit kan tage fra – husk dog, at lægge tøjet tilbage i kassen efter endt brug. Hvis nogen af jer derhjemme har lidt ekstra udklædningstøj, I gerne vil donere til skolen, må I meget gerne lægge det i udklædningskassen på kontorgangen. På fredag går eleverne i skole efter deres sædvanlige skema.

På billedet her til højre er det Jasmin og Remshah fra nuværende 5. klasse, der havde klædt sig ud som tvillinger sidste år.

6. klasse på introtur

6. årgang til introdage på Højdevangen Skole. Nu er der ikke lang tid til, at vores 6. klasser skal overflyttes til Højdevangen Skole. I den forbindelse er de i disse dage på introtur til skolen, hvor de får mere at vide om, hvilke linier, de kan vælge mellem og det faglige indhold af disse.

• 10-02-2016
    Faglige netværk 4-skolesamarbejde ·
  • 11-02-2016
    Teamsupervision Rasmus Alenkær ·